Skip to content

Es va confirmar ahir: el Barça juga contra 12

Setembre 24, 2009
by

Marca.com

Marca.com

No es per què el Barça jugé amb un menys que els altres, no, és clar. Es per què esta semana, el arbit no ha fet res contra les patades. Potser que nomes sigui en esta semana, però si no favorim a un dels grans, que no favoreixen a els merengues.

Ho dic perque al partit Santander – Barça, els del Racing van pegar moltes patades a els jugadors del Barça, i nomes algunes grogues. Però mireu ahir el Madrid, una falta a l’area (quan al Barça lin van fer dos o tres), un penal. Dues patades, que ni es poden comparar, una expulsió. Que hem de dir? Doncs moltes mes coses; unes ja les explicaré aqui, les altres, en veure els partits del Barça, sobrarà per a veure-les. Aqui estan:

Madrid 2 – 6 Barça: La més recent encara que ningu se’n vaigi adonar. A quin minut es va acabar el partit? Al minut 90! Es què no es pot allargar el que tocà!

Madrid 5 – 2 Bilbao: No cal que us expliqui molta cosa, nomes us diré que una de les mes fidels aficions del món aplaudia les accions erronies del arbit.

N’hi han moltes més, però no les diré. Això si, com a futbolista que també soc, tinc el meu màxim respecte a les decisions dels col·legiats, però a vegades a primera… es veu a simple vista.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: