Skip to content

“No hase falta decir nada mas…”

Octubre 4, 2009
by

No, que no escriuc amb errors d’ortografia, faltaria més… es que com sempre, estic enfadat amb l’arbit; direu: esempre estas enfadat amb l’arbit! Però es que es motiu de preocupació. Que li faiguin un penalty clar a Messi, i després d’una equivocació que pot tenir tothom, va i encara li va a dir que no faigue teatre! Es motiu de cese! Potser que aquella entrada en que dia que el Barça jugava contra dotze em vaig equivocar… juga contra 11 i un que te decisió de joc! Equivalent a 14 o 15!

Però anem a parlar del partit; partit molt renyit i amb bon joc del Barça, encara que Xavi va estar marcat tot el sant partit per Chico, el que pareixia la propia sobra del profe. Iniesta va poder disputar tot el partit amb un joc ja propi d’Iniesta. Golas de Pedro: crec que em comprare un canari i li posare Don Pedro. Despres d’això patiment per a tots els culérs (i més si estas a una penya Barcelonista, com jo). Res més que destacar, apart de que el Barça culmina el millor començament de temporada: 18 de 18.

AS.com

AS.com

One Comment leave one →
  1. Octubre 4, 2009 9:34 pm

    Pedro no va fer un gran partit però el seu gol, a més de bonic, va ser molt important.

    Respecte a l’àrbitre, crec que li va perdonar l’expulsió a Puyol per aquella entrada per darrere. No va pitar el penal sobre Messi i moltes altres coses, però també es va equivocar a favor nostre.

    Adéu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: