Skip to content

Sht!

Novembre 29, 2009
by

“Que, ahora tambien és malo el Barça? Tambien teniamos cangüelo? A ver quin nos responde!” Doncs si, em guanyat! I merescudament. La primera part no em acabat de compaginar amb el nostre futbol. Un Xavi e Iniesta estel·lars, que s’han entès des de dues posicions. Ibra ha sigut el revolucionari que ha cambiat el partit, tot i què, Ibra ha sigut el possible diferenciador del matx, però jo crec que el que ha revolucionari a sigut Pep Guardiola. A CR9 l’han tret perquè s’ha despentinat. Tot i el mal que haguera pogut fer l’expulsió de Sergio, no m’ha desagradat, ja que ha canviat la tàctica posant a Iniesta a coordinar en Xavi.

SPORT.es

Però desprès de buscar-li l’objectivitat al partit, busquem coses més subjectives i impactants. Iniesta envia a callar a CR9! Si no el separen s’encara amb el portugues; en declaracions Don Andres ha dit que “l’ha enviat a callar perquè ell no es el més indicat per a reclamar una piscina”. Iniesta a sigut clar. Puyol aquesta setmana el podriem penjar a l’església; si el Madrid é a san Iker, nosaltres tenim a El Puyol de Segur!elPaís.com

Per primer cop en aquest bloc, aplaudeixo a l’arbit; el col·legiat navarrès ha estat en totes les accions tot i tenir un mal linier. Undiano ha expulsat a Lass i a tret unes cartolines (tant al Barça com als merengues) molt encertades. Un 9 per al del “Reino de Navarra”.

MUNDODEPORTIVO.com

Patetica entrada al web de Marca, senyalant que CR9 a sigut apuntat per un laser! Podeu veure la tontada aqui. Crec que era mes lògic que, apart de posar-ho en lletres no tant vistoses, nomenessen que havia sigut apuntat Pepe, tot i que ha sigut en una acció fora del joc.

Per part culer, Ibra afirma que el gol a sigut mèrit de Dani Alves. Ibra, no t’estiguis de res, però el gol a sigut una gran ampalmada, a peu contrari! Per a això se’l va fitxar, a el “gegant del pí”!

elPais.com

Clasic, liders i tres punts!

One Comment leave one →
  1. Novembre 29, 2009 10:41 pm

    El gest d’Iniesta és una mostra del que ha fet el Barça sencer: tapar moltes boques.
    No sabia això del làser. Quines excuses més dolentes…

    Adéu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: