Skip to content

Match Point de Xavi per a la pilota d’Or i FIFA World Player

Juliol 10, 2010
by

Xavi Hernandez, el sis del Barça, ha brillat i ha fet brillar amb llum pròpia tot el Barça. Es el cervell de l’equip, i quan contacta amb Iniesta fan funcionar el Barça com mai. Xavi a sigut la base de l’estructura del Pep Team. El Profe va ser un dels pocs que Guardiola va fer jugar mig tocat, ja que sap que ell es el punt clau de l’equip (a Don Andres no el va poder fer jugar, perquè la lesió era mes greu). Els equips sempre diuen de Messi, però a qui li posen un marcatge intensiu és a Xavi; nomes cal recordar a Chico al Camp Nou…

Xavi, es el 8 d’Espanya, però brilla i fa brillar al igual que al Barça. Xavi a portat a la selecció a la final més preada per qualsevol jugador del món. Xavi, apart d’això, ha sigut elegit  mes d’una vegada jugador del partit. Per això em pregunto: encara esta en dubte que sigui el millor jugador del Mundial, davant de Sneijder, que d’acord que ha portat Holanda, però no ha brillat com Xavi. Per tant la pilota d’Or FIFA crec que ja esta mol clar que es per a Xavi.

Hi ha gent que encara dubta, de la pilota d’Or que otorga France Football, i del FIFA World Player. Jo crec que ja ho te merescut, i que l’hi donin d’una vegada per totes.

3 comentaris leave one →
 1. Juliol 10, 2010 9:36 pm

  En aquest mundial m’ha agradat molt més Iniesta. A Xavi només li he vist un bon, boníssim partit, el de dimecres passat.
  Tinc un dubte sobre això d’aquesta Pilota d’Or. Vaig sentir que FIFA i France FOotball s’havien unit… Seguirem tenint al desembre la pilota d’or, otorgada per France Football, i al gener el FIFA WORLD PLAYER, otorgat per la Fifa? O és això el que s’ha unit? :S

 2. diariscules permalink*
  Juliol 10, 2010 11:47 pm

  Bé, primer que tot benvinguda al bloc; respecte el d’Iniesta, sí, potse ha fet un millor Mundial. Però ha estat lesionat gran part de la temporada amb el Barça, el que fa que no sigui ferm candidat als premis. Respecte a la pregunta del FIFA World Player i la pilota d’or del France Football, si s’han unit, no n’he sigut informat. La veritat es què crec que és un rumor, degut a que sempre que algú guanya la pilota d’Or, s’endu el FIFA World Player.

 3. Juliol 11, 2010 11:56 pm

  És el que té de dolent donar premis individuals en un esport col·lectiu. Si Xavi no tingués al davant bons futbolistes que es desmarquessin, no seria un dels millors jugadors del món. Per tant, Xavi s’ho mereix, però també molts altres futbolistes.
  Adéu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: