Skip to content

Priorització de Özil

Juliol 23, 2010
by

elMundoDeportivo.com

No faig més que sentir comentaris relacionats amb el fitxatge de Cesc… que si nomes tenim que anar a per ell, que si és imprescindible, etc… Doncs, per mi, el deixaria un any més a l’Arsenal; tant hi fa, tard o prompte te que tornar al Barça. Però el Barça, que va estar pendent dels seus jugadors al Mundial, no va poder apreciar una perla que, tot i que ja brilla molt, podria brillar molt més al Barça?; si, el jugador del que estic parlant és d’Özil, el jugador del Werder Bremen i d’Alemanya, que assolit perfectament el rol de substituir a Michael Ballack.

Al Mundo Deportivo, gran impulsor fins al fitxatge de Cesc, diu “Özil por si falla Cesc“… Per la part que em pertoca, jo apostaria per un Cesc, per si falla Özil. Més clar que l’aigua. Özil és més polivalent que Cesc (jo el faria juagr fins i tot de extrem, tot i que la mitja punta li queda perfecta), i no és demanen tants diners. És un jugador que, al igual que Cesc, s’adaptaria perfectament al joc que implanta Guardiola als seus jugadors. Per a que ens fesim una idea, adquereix qualitats de Iniesta, salvant molt les diferencies. Un jugador que, com he dit abans, se li pot extraure molt més del que ha oferit, i poden esser un dels substituts de Xavi, en el futur, clar esta.

Les grans ventatjes que tenim es què l’any que bé acaba contracte, i el Werder ja deu estar convençut de que Özil és molt difícil que renovi. És una ventatja per a que el Barça apretí un poc i així aconseguir una eminència Alemanya.

Aqui us deixo un video que us deixara clar, per què apostaria per Özil.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: