Vés al contingut

Nolito es el nom

Octubre 10, 2010
by

En aquest temps en els, que és diu, que hi ha sequera de gols, les grans potencies periodístiques de l’esport comencen (altra vegada) a parlar de noms de davanter centre,entre els qual sobresurt el de Luis Suarez. A mi Luis Suarez, m’encanta. És mou perfectament, es elèctric, te la ment molt freda i te molta qualitat tècnica. Crec que no cal que busquesim tant perquè el que busquem esta… on té que estar? Al lloc on hem tret a Messi, a Pedro, a “Busi”, a Xavi, a Don Andres… no és cap altre nom que el de Nolito.

L’altre dia debutava amb el primer equip i va demostrar que no te vergonya; amb el bon sentit. El Manuel Agudo Durán (és així com es diu) va demostrat tenir totes les qualitats abans subratllades per Luis Suarez, i una més. El factor de ser un producte “Made in la Masia”. Per ser més exactes, el catorze jugador que Pep Guardiola fa debutar amb el primer equip.

Nolito té un pasat, que per a molts de jugadors de futbol tindria que ser un “objectiu”, ja que a l’ultim equip que va jugar, no es podia dir molt bé que jugues, i ni tan sols contava per al mister. La sort i la perseverància el van afavorir, i va fitxar per el Barça.

El Barça tindira una gran garantia de gol, que ja demostra amb el dorsal numero 9 al Barça B.

One Comment leave one →
  1. Octubre 12, 2010 12:12 pm

    A mi em sembla un molt bon jugador, però falta veure com es desenvoluparia jugant a Primera. Aquesta temporada pot servir com a recurs si es lesiona algú.
    Adéu!

Deixa un comentari