Skip to content

El “virus FIFA”

Març 27, 2011
by

 

elMundoDeportivo.comCom tots sabreu, després d’una parada de la lliga regular per a que els jugadors viatgin amb les seves respectives seleccions, sempre treu polemica. L’anomenat “virus FIFA” afecta a molts jugadors.

La majoria de vegades, la gent creu que el virus FIFA és què al anar a molts camps i bastants (per no dir la majoria) estan amb un estat pèssim. La gent s’equivoca; el virus FIFA és un desgastament molt dur, ja que com fan poques parades per a les seleccions, les fan molt excessives. Les Federacions és passen bastant, ja que qui manté als jugadors és el seu club, i aquest, si tornen lesionats, ho paga ell.

L’exemple més clar, i el que més ens pot afectar a nosaltres els culés, és el de l’AFA, la selecció argentina, que te convocats en Leo, Mascherano i Gabi Milito. Potser us preguntareu, perquè ens afecta més, quan la selecció espanyola en té més de cinc jugadors convocats; potser l’expressió què he utilitzat anteriorment està mal expressada, i hagues tingut que dir “El que pot afectar a tots els clubs”.

La selecció “albiceleste”, ahir dia 26 de març va jugar un amistós enfront els Estats Units; i llavors el dimarts i el dimecres jugarà dos partits consecutius. Això comporta un risc de lesió molt alt, i apart, el cansament dels jugadors. Els tres blaugranes i Di Maria, per donar un exemple directe, hauran tingut qe fer més de 1000 km en poc temps, i a sobre, tindran que agafar l’avió en repetides ocasions.

Un gran sobre esforç pot portar a que una petita fractura, que sense el sobre esforç no hagues sigut ni lesió, pugui desencadenar una lesió greu; com també la mancança de energia física e intel·lectual que un jugador manté normalment. Hi ha això i estan exposats tots els jugadors què aquesta setmana han anat amb les seves respectives seleccions.

La meva resposta a aquestes parades i al ditxós virus, és un seguit més regular de parades per a les federacions, més curtes i amb més descans.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: