Vés al contingut

Relliscada de campió

Setembre 8, 2010
by

Ahir, a les deu de la nit de l’horari Espanyol, s’enfrontaven la dos vegades campiona del món, i renovada Argentina, contra la flamant campiona del món, la selecció Espanyola al Monumental de River. Tot hi ser un partit amistós, la gent argentina tenia una gran il·lusió dipositada amb el “match”. Era el partit 1 desprès de D10s (1. D.10.); era el partit del canvi…

La selecció Espanyola tot s’ha de dir, va jugar al “run-run”, i la selecció Argentina va aprofitar l’ocasió per reevindicar-se davant l’afició amb una golejada a la campiona del món. Tot un éxit. La selecció argentina va saber aprofitar els errors defensius de una defensa que, queda confirmat, necessita a en Carles Puyol i li comença a sobrar Carlos Marchena. Piqué tampoc va tenir el dia, i juntament amb el nou internacional, com era Monreal, que apunta fort, tot s’ha de dir, van deixar que la davantera “albiceleste” els deixes bocabadats.

Però la total reivindicació del partit va ser Lionel Messi Cuccitini. El blaugrana va demostar que potser el problema no era el millor jugador actual, sinó el que va ser millor jugador, i 2on del ranking FIFA històric; crec que no cal dir noms, ja que va poder ser molt bó com a jugador, però no és un entrenador per a una selecció com l’Argentina. Messi va convertir el camp del que un dia va ser rebutjat, amb un espectacle argentí, mal que em pesí per a la meva selecció.

El partit per a Espanya té, una més que fàcil definició: “Tres” pals. Tres pals que si haguessin sumat al gol de Fernando Llorente, donarien la victòria a la selecció Espanyola, i el record històric de gols a el Guaje. Villa va ser el millor jugador del partit, i amb un poc de fortuna hagues pogut contra restar els gols de Leo, Higuaín, Tevez i el “Kun”, respectivament. A Espanya se li va notar sobretot la falta d’en Xavi Hernandez, que queda més que demostrat que ell e Iniesta son els motors de la selecció.

La part més “irònica” va ser la relliscada de Pepe Reina, que va donar el tercer gol, i el que sentenciava a la “Roja”, al “Apache” Tevez.

Per sort, aquesta derrota ha sigut a un amistós, i esperem que la selecció es concentri i ens posi ràpidament classificats per a la Eurocopa del 2012. I que no se’ns lesioni cap del Barça!

One Comment leave one →
  1. Setembre 9, 2010 7:23 pm

    Era un amistós i Espanya es va trobar amb un gol en contra massa ràpid. No se’n poden extreure massa conclusions d’un partit així.
    Adéu!

Deixa un comentari